Välkommen!

Detta är en hemsida med en ständigt växande samling bilder av de mest misslyckade designexperimenten världshistorien skådat.
Självfallet är detta en högst subjektiv bedömning, och tar man denna sida på alltför stort allvar lär man säkert bli högst upprörd emellanåt - särskilt om man hittar sin favoritbil (eller sin egen ägandes bil) på listan över världens absolut fulaste bilar, med bild - ackompanjerat av en härligt giftdrypande verbal sågning förstås!

Tanken med denna sida är förstås framför allt att ha väldigt roligt på andras bekostnad - och det hoppas jag att du som besöker denna sida också kommer att ha!

2001 Pontiac Aztek

Är detta världens fulaste bil någonsin?
Döm själv.
Pontiac Aztec ligger i alla fall väldigt bra till för det absoluta citronpriset för sin groteska uppenbarelse. GM borde inte ha lagt ner Oldsmobile - att lägga ner Pontiac hade varit ett effektivt sätt att göra avbön för detta estetiska brott mot mänskligheten som Aztec innebär...
Denna hemsida håller successivt på att flytta över till bloggen med samma namn. Det kommer alltså inte att komma till fler bilar på denna sida. Dock finns det fortfarande bilar på den här sidan som ännu inte har dykt upp på bloggen, så det kan vara värt en titt här också. Men den verkliga tillväxten sker alltså på bloggen:
Världens fulaste bilar – bloggen