Periskop Amatörteaterföreningen Periskop är en förening för dig som vill spela teater. Tanken är att du i stort sett ska kunna komma in till oss och lägga fram ett förslag om en pjäs du vill göra eller medverka i.
Säger styrelsen ja är det fritt fram att börja jobba.
Från och med spelåret 2000/2001 har vi inför en del nytt när det gäller medlemskapet - detta gör vi för att stärka amatörteaterföreningen Periskop.

Medlemskap för 2002/2003 (1 juli - 30 juni) kostar;
500 kr om du är 25 år eller över.
350 kr om du är under 25 år.
Medlemsavgiften betalas in på PG 78 72 22-9

Som medlem har du;

 • Rätt att deltaga på Periskops måndagsklubb (workshops, gäster, utvärderingar av uppsättningar, trailers, etc.)
 • Rabatt på Spegelteaterns kurser
 • Rabatt på Periskops föreställningar. Du betalar 50 kr (80 kr för övriga)
 • Möjlighet att deltaga i avancerade readings.
 • Möjlighet att ta del av de erbjudande som kommer till Periskop/Spegelteatern vad gäller billigare föreställningar, genrep på andra teatrar m.m.

  Om du vill vara med i en uppsättning på Periskop måste du bli Aktiv medlem.

  För att få medlemskort som Aktiv medlem måste du;

 • Deltaga på en praktisk/teknisk genomgång av lokaler, utrustning, regler som inkluderar lite historia om teatern, etc. Denna orientering tar c:a 2 timmar och hålls flera gånger per termin.
 • Deltaga på en workshop i skådespeleri. Sådana workshops kostar inget extra för dig som är medlem och hålls 3 - 4 ggr/termin.
 • Ställa upp på tre arbetspass (4 - 8 timmar) för Periskop/Spegelteatern.Detta kan omfatta allt från att hjälpa till i foajén, sälja biljetter, hjälpa till med kuvertering, städning, måla eller något annat lika nödvändigt för föreningens bästa

  Då du genomfört punkterna ovan har du rätt att söka till någon/några av de uppsättningar som görs under året. Ditt Aktiva medlemskort gäller under två år från det datum du fick kortet under förutsättningen att du betalar medlemsavgiften för den aktuella perioden.


  Vill du veta mer? Maila till: malin@spegelteatern.se

  SPEGELTEATERN
  Björngårdsgatan 3
  118 52 Stockholm
  telefon: 08-644 13 40
  fax: 08-702 07 46


  Tillbaka till "Om produktionen"